«Παρών» το Kalamata Running Project και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

«Παρών» το Kalamata Running Project και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Για ακόμη μια χρονιά ο Γ.Σ. Kalamata Running Project έδωσε το παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τρεξίματος που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, όπου: «Πενήντα αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου αγωνίστηκαν στο δρόμο των 10 χλμ το απόγευμα του Σαββάτου. Όλοι προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και τερμάτισαν απολαμβάνοντας την χαρά της συμμετοχής αλλά και του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια μοναδική εμπειρία που όποιος/α την βιώσει σίγουρα θα το επαναλάβει. Τα συναισθήματα και τα χαμόγελα περίσσεψαν, γεγονός που από μόνο του αποτελεί την επιτυχία της προσπάθειας. Οι δε προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, καθώς αρκετοί από αυτούς βελτίωσαν και τις ατομικές επιδόσεις τους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή.

Ο Σύλλογος πλέον επιστρέφει στη βάση του, όπου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τους νέους στόχους να έχουν ήδη τεθεί, καθώς η αγωνιστική σεζόν μόλις ξεκίνησε!».