Το κείμενο που είχε αφήσει ο Γιάννης Τύρος και το ευχαριστήριο της οικογένειας

Το κείμενο που είχε αφήσει ο Γιάννης Τύρος και το ευχαριστήριο της οικογένειας

Ο Γιάννης Τύρος που με την ιστορία του συγκλόνισε αρκετό κόσμο και πλέον δεν είναι μαζί μας, συχνά ήθελε να ενημερώνει όσους τον βοηθούσαν για την κατάσταση της υγείας του.

Για τον παραπάνω λόγο από την αρχή της προσπάθειας συγκέντρωσης των χρημάτων που χρειάζονταν για την επέμβαση, είχε δημιουργηθεί στο Facebook τη σελίδα  Road to Recovery όπου διαχειριστές της ήταν συγκεκριμένα άτομα και μεταξύ αυτών και ο ίδιος.

Χθες, δημοσιεύτηκε στη σελίδα, ένα ευχαριστήριο κείμενο που ο Γιάννης είχε αφήσει και ακόμα ένα ευχαριστήριο από την οικογένεια για όσους βοήθησαν στο όλο εγχείρημα, που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε θετικά.

Ακολουθεί η δημοσίευση:
Ο Γιάννης είχε γράψει ένα ευχαριστήριο κείμενο για όλους εσάς και την προηγούμενη μέρα του χειρουργείου μου είπε Αλεξάνδρα θα το δημοσιεύσουμε το Σάββατο που θα βρεθούμε, και για αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί σας όπως ήθελε εκείνος.
“Γειά σε όλους!
Έχοντας περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνω αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με την κατάσταση μου και το τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα. Όπως σας είχα ενημερώσει στο τελευταίο μου post το νοσοκομείο στην Αμερική ζητούσε ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το οποίο συνεχώς αυξανόταν, και επιπλέον εμπόδια που προέκυψαν στην πορεία, έκαναν αδύνατο το ταξίδι στην Αμερική και να πραγματοποιηθεί εκεί η επέμβαση μου.
Παρόλα αυτά μετά απο μεγάλη έρευνα, πραγματοποιήθηκε η επέμβαση μου στην Αθήνα πριν μερικές μέρες, ώστε να βελτιωθεί η υγεία μου και να αποφευχθούν οι σοβαροί κίνδυνοι επιδείνωσης στο άμεσο μέλλον και είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα έχω μια αρκετά μεγάλη πορεία αποκατάστασης αλλά ξέρω ότι έχω την στήριξη σας.
Σε αυτό το σημείο θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου γιατί με την βοήθεια σας κατάφερα να φτάσω ως εδώ και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την στήριξη σας.
Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό φθινόπωρο!
Να είστε καλά,
Γιάννης”
Ο Γιάννης ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ήξερε ότι θα βρεθούμε το Σάββατο για να σας ευχαριστήσουμε για την βοήθεια σας.
Όλη η οικογένειά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε τον Γιάννη μας, γιατί ο Γιάννης είχε όνειρα και ήξερε ότι με την στήριξη σας θα τα πραγματοποιήσει. Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του, έναν σπάνιο και ξεχωριστό άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί, που μου έδωσε μαθήματα ζωής, που ήταν το στήριγμα μου και μου έδινε δύναμη. Γιατί ο Γιάννης μας είχε τόση δύναμη που την μοιραζόταν με όλους.
Σ’αγαπάμε Γιάννη μας.
Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας ❤️