Ανακοίνωση – απάντηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας για τη μεταστέγαση της

Ανακοίνωση – απάντηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας για τη μεταστέγαση της

Σε νέο κτήριο στην οδό Υπαπαντής 36 στην Καλαμάτα μεταστεγάστηκε λόγω των εργασιών επισκευής που ξεκίνησαν στο Διοικητήριο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και από εκεί πλέον θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης επισημαίνεται προς αποφυγή παρανοήσεων και ταλαιπωρίας, πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα και διατείνεται ότι καταχρηστικά εξυπηρετείται κοινό από το χώρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.

«Οι συντάκτες του εγγράφου είχαν προηγουμένως ενημερωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά για δικούς τους λόγους επέλεξαν να διαδώσουν άκυρες ειδήσεις με κάθε μέσο, εισερχόμενοι παρανόμως και άνευ αδείας στο σχολικό χώρο και διανέμοντας ανωνύμως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των μέσων μαζικής επικοινωνίας ψευδείς ειδήσεις.

Η Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, σεβόμενη το ρόλο της, θα εξακολουθήσει να επιτελεί το έργο της προς όφελος της εκπαίδευσης, χωρίς να πτοείται από εξωσχολικές δυνάμεις, που λειτουργούν στο περιθώριο της κοινωνίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.