Δήμος Τριφυλίας: «Πακέτο αγάπης για το γιορτινό τραπέζι σε 162 νοικοκυριά»

Δήμος Τριφυλίας: «Πακέτο αγάπης για το γιορτινό  τραπέζι σε 162 νοικοκυριά»

Πακέτο αγάπης για το γιορτινό τραπέζι σε 162 νοικοκυριά θα διανείμει φέτος ο Δήμος Τριφυλίας σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων που υλοποιεί εδώ και χρόνια.

Σε χθεσινό σχετικό δελτίο Τύπου αναγράφεται: «Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και ευθύνης τους, τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων θα προβεί σε διανομή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα που έχουν ανάγκη υποστήριξης. Το πακέτο αγάπης θα περιέχει κοτόπουλο, μακαρόνια, τοματοχυμό, μυζήθρα, φέτα, κρασί και βασιλόπιτα. Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών καθορίζεται από τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια.

Δικαιούχοι είναι 162 νοικοκυριά με τρία μέλη και άνω, που συμπεριλαμβάνονται στις επικαιροποιημένες καταστάσεις δικαιούχων  ΚΕΑ/ΤΕΒΑ, στις οποίες εξασφαλίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια ακραίας φτώχειας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, με το ακόλουθο πρόγραμμα: Κυπαρισσία στη νότια είσοδο του Δημαρχείου, απέναντι από τα δικαστήρια, 8.30 – 12.30. Φιλιατρά στην aίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου, 9.30 – 13.30. Γαργαλιάνοι στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη, 10.30 – 13.30.

Η διανομή θα γίνει με όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή συνωστισμού, διάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι η διανομή αυτή είναι ξεχωριστή από την προγραμματισμένη διανομή την ίδια ημέρα, σε διαφορετικό χώρο, του προγράμματος ΤΕΒΑ».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ