Δύο νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δύο νέοι γιατροί  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με δύο ακόμα γιατρούς ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς πριν από λίγες μέρες ανέλαβαν υπηρεσία μια δερματολόγος και ένας καρδιολόγος.

Ειδικότερα, η κα Ελένη Αγγελογιαννοπούλου, με ειδικότητα Δερματολογία-Αφροδισιολογία, καλύπτει πλέον κενή οργανική θέση κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό Επιμ. Β.

Ενίσχυση υπάρχει και στην Καρδιολογική Κλινική, όπου ανέλαβε καθήκοντα ο καρδιολόγος ο Ιωάννης Σταθόπουλος, σε θέση μόνιμου ειδικευμένου ιατρού.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σταθόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος σε νοσοκομείο του εξωτερικού, θα ενισχύσει σημαντικά και λόγω εμπειρίας το ιατρικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Ν.Μ. Καλαμάτας.

Από την πλευρά της, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, καλωσόρισε τον κ. Σταθόπουλο και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο έργο του, τονίζοντας ότι η Διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για την εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής (PRIMARY PCI) έναντι της μέχρι τώρα γνωστής πρακτικής της θρομβόλυσης.
Π.Μπ.