Εντοπίστηκε στην Καλαμάτα 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Ζεφύρι

Εντοπίστηκε στην Καλαμάτα 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Ζεφύρι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης Μιράντας, η οποία είχε εξαφανισθεί από την περιοχή του Ζεφυρίου στις 26 Νοεμβρίου και είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό της.

Η περιπέτειά της έληξε την Τρίτη τα ξημερώματα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μιράντα εντοπίσθηκε, έπειτα από πληροφορίες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στην περιοχή της Θουρίας και είναι καλά στην υγεία της.

Σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι θα βρίσκεται κοντά στη Μιράντα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«“Το Χαμόγελο του Παιδιού” με τη βοήθεια των ΜΜΕ, των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού, ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας, είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιον λόγο και αν γίνεται.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Β.Β.