Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Μονάδα «Θάλπος Καλαμάτας» και ο Φορέας «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» προσκαλούν στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Σκοπός στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος» είναι να συνδέσει εθελοντές με κοινωνικούς φορείς της Καλαμάτας και να αναδειχθεί η δύναμη του εθελοντισμού για τον άνθρωπο και τον κόσμο γύρω μας! «30 κοινωνικοί φορείς της πόλης», όπως εξηγείται, «σας περιμένουν με χαρά για να γνωρίζετε το έργο τους και συζητήσετε για ευκαιρίες εθελοντισμού στο κάθε φορέα. Μέσα από τις παράλληλες δράσεις που θα λειτουργήσουν στο χώρο του Φεστιβάλ, από τις 2.00 έως τις 8.00 μ.μ., το κοινό θα συμμετάσχει σε μια διαδραστική και πλούσια εμπειρία: ενημερωτικά stands – βιωματικές δράσεις & εργαστήρια – παρουσιάσεις & προβολές – live συνεντεύξεις.

Η Ελένη Λιάσκα, ο Θοδωρής Σαραντόπουλος και ο Μανώλης Σιφογιωργάκης θα κάνουν live αναμετάδοση του Φεστιβάλ από το συχνότητα του KISS 89.0. Μαζί μας θα είναι ο Γιάννης Δρίτσας, με τον οποίο θα μιλήσουμε για τον εθελοντισμό και το Φεστιβάλ θα κλείσει με τις μουσικές του DJ Nektarios K., του δικού μας Νεκτάριου – νοσηλευτή της Μονάδας “Θάλπος Καλαμάτας».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και διεξάγεται με την ευγενική υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «Φάρις».