Ληστεία σε κατάστημα Rolex στο κέντρο της Αθήνας σε λιγότερο από 2 λεπτά

Ληστεία σε κατάστημα Rolex στο κέντρο της Αθήνας σε λιγότερο από 2 λεπτά

Λιγότερο από δύο λεπτά χρειάστηκαν για να αρπάξουν τη λεία τους οι δράστες της ληστείας στο κατάστημα Rolex, στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Τρίτης (20.12.2022).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ένας από τους ληστές έμεινε έξω από το κατάστημα, όπου άφησαν και τις μηχανές τους, και τρεις μπήκαν μέσα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και φορώντας κράνη και γάντια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλούσαν καλά ελληνικά.

Ήταν 10:30 το πρωί, όταν οι δράστες της ληστείας ακινητοποίησαν τον φύλακα, αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με το όπλο που έφεραν μαζί τους.

Στις 10:55 και με πλέον ανοιχτή την πόρτα, μπήκαν μέσα στο κατάστημα και ζήτησαν από τους υπάλληλους του καταστήματος να μην προβάλουν την παραμικρή αντίσταση και να κάνουν ό,τι τους ζητήσουν. Στη συνέχεια, άρχισαν με ένα σφυρί να σπάνε τις βιτρίνες, όπου υπήρχαν τοποθετημένα τα ελβετικά πανάκριβα ρολόγια, άρπαξαν συνολικά 23 και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, έκαναν το μοιραίο λάθος τη στιγμή της διαφυγής τους, καθώς τους έπεσε το σφυρί, το οποίο φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει στόχος ληστών, καθώς είχε χτυπηθεί και πριν από ένα χρόνο.

newsit.gr