Πλέον μπορείς να έχεις ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα χωρίς πιστωτική!

Πλέον μπορείς να έχεις ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα χωρίς πιστωτική!

Όλοι γνωρίζουμε πως για να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο για τις διακοπές σου ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα πρέπει να έχεις μια πιστωτική κάρτα ώστε να δεσμευθεί ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση, για τυχόν ζημίες που θα προξενήσεις στο όχημα με δική σου υπαιτιότητα.

Αυτό το ποσό συνήθως επιστρέφεται μετά από 10-15 ημέρες αν κατά την παράδοση του οχήματος δεν υπάρχουν ζημιές.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα ή αν δεν θέλεις να την δεσμεύσεις για την ενοικίαση του οχήματος;

Τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς δεν υπήρχε κάποια λύση, πλέον όμως μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Τι διαδικασία ίσχυε μέχρι τώρα

Οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης όταν κάνατε μια κράτηση, έπρεπε να δώσετε την πιστωτική σας κάρτα και να κρατηθεί ένα ποσό για εγγύηση. Έπειτα αυτό αποδεσμευόταν όταν γυρνούσατε το αυτοκίνητο και ήταν σε άριστη κατάσταση ή όπως το είχατε παραλάβει.

Αυτό όμως δημιουργεί προβλήματα σε πιθανούς ενοικιαστές χωρίς πιστωτική κάρτα ή σε ανθρώπους που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους, έτσι ώστε να την έχουν διαθέσιμη για το ταξίδι.

Αυτό τώρα λύνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Car24.gr και τις υπηρεσίες που προσφέρει όπως είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα και χωρίς εγγύηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από τους συνεργάτες του!

Τι ισχύει στην ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική στην Καλαμάτα

Για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα , πλέον πληρώνεις με μετρητά (μέσω ebanking ή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας) το ποσό της κράτησής σου και δεν υπάρχει υποχρέωση για καμία άλλη καταβολή όπως εγγύηση.

Το ποσό που βλέπεις είναι τελικό και περιλαμβάνει επίσης μικτή ασφάλεια – δηλαδή αν κάνεις κάποια ζημία στο αυτοκίνητο με δική σου υπαιτιότητα, τότε καλύπτεται από την ασφάλεια της ενοικίασης.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιες εξαιρέσεις, όπως ζημιές σε καθρέπτες και στο κάτω μέρος του οχήματος, οπότε καλό είναι να μελετήσεις τους όρους του συμβολαίου για να γνωρίζεις αναλυτικά τι καλύπτει η πλήρη μικτή ασφάλεια στην ενοικίαση του αυτοκινήτου.

Που μπορείς να παραλάβεις ένα αυτοκίνητο στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα μπορείς να παραλάβεις ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε 2 σημεία. Τόσο η παραλαβή όσο και η παράδοση μπορεί να γίνει είτε στο κέντρο της πόλης είτε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό σημείο παράδοσης-παραλαβής, ανάλογα πως σας βολεύει!

Που μπορείς να πας με ένα ενοικιαζόμενο όχημα από την Καλαμάτα

Από την Καλαμάτα, μπορείς να πας οπουδήποτε στην Ελλάδα εκτός αν απαιτεί πρόσβαση με ferry boat. Γενικά τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα απαγορεύονται να μπούνε σε πλοίο εκτός αν υπάρχει ειδική άδεια από την εταιρεία ενοικίασης.

Έτσι, από την Καλαμάτα μπορείτε να ταξιδέψετε για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα.

Επιπλέον, το Car24 σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητο σε διαφορετικά μέρη. Μπορείτε για παράδειγμα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Αθήνας και να το παραδώσετε στην Καλαμάτα ή το αντίθετο, αναλόγως το πρόγραμμά σας και πως σας βολεύει.

Σε κάθε περίπτωση, με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορείτε να ταξιδέψετε παντού ενώ μέσα από το Car24.gr έχετε επίσης και διαθέσιμα απεριόριστα καθημερινά χιλιόμετρα, που σημαίνει ότι το μόνο σας όριο είναι η διαθέσιμη βενζίνη που θέλετε να ξοδέψετε!

Τι ισχύει με την ασφάλεια ενός ενοικιαζόμενου

Η ασφάλεια που έχουν όλες οι ενοικιάσεις του Car24 τόσο στην Καλαμάτα όσο και σε όλη την Ελλάδα είναι πλήρη μικτή ασφάλεια για όλο το αμάξωμα, με εξαιρέσεις όπως καθρέπτες, ζημιές στα ελαστικά ή στο κάτω μέρος του οχήματος, κτλ.

Η μικτή ασφάλεια σας καλύπτει για τις ιδίες ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε εσείς στο όχημα με δική σας υπαιτιότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, δε θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι ενώ αντίστοιχα σε μια ασφάλιση τύπου CDW, θα έπρεπε να πληρώσετε μέχρι το ποσό της ευθύνης σας.

Πως θα κλείσεις ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Καλαμάτα

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα είναι πλέον μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία! Ξεκινάτε από το Car24 και επιλέγετε τις ημερομηνίες που θέλετε το αυτοκίνητο καθώς και τον τόπο παράδοσης και παραλαβής του.

Άμεσα βλέπετε τιμές και κόστη για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών – από μικρά οχήματα πόλης μέχρι μεγάλα SUV.

Ανάλογα τις ανάγκες σας, κλείνετε το όχημα που επιθυμείτε και πληρώνετε με μετρητά (μέσω ebanking ή μέσω χρεωστικής κάρτας) και παραλαμβάνετε στο επιθυμητό σημείο που έχετε δηλώσει.

Δε χρειάζεστε καμία πιστωτική κάρτα ούτε να πληρώσετε κάποια εγγύηση – ενώ παράλληλα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα να διανύσετε!