Ο Δήμος Καλαμάτας ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ»

Ο Δήμος Καλαμάτας ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ»

Ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών, ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στη δημιουργία ενός πολυχώρου που θα στεγάσει τους Συλλόγους Ξαναρχί-ΖΩ και Φλόγα.

Ειδικότερα, κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου, με μια συμβολική κίνηση ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος παρέδωσε το κλειδί του ισόγειου χώρου του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας στην πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», Πολυτίμη Κυπραίου. Μαζί με το κλειδί έδωσε και την υπόσχεση ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και να στηρίζει τις δράσεις του.

Στη συνέχεια, σε χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου “Ξαναρχί-ΖΩ” για την πλούσια δράση, την ουσιαστική σας δράση όλα αυτά τα χρόνια. Ένας Σύλλογος δραστήριος, που μας δείχνει το δρόμο, για να κοιτάμε μπροστά, να προσπαθούμε, να επιμένουμε, να ξαναρχίζουμε, ένας σύλλογος που το σύνθημά του είναι η σωστή ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψη που σώζει ζωές.

Εμείς, ως Δήμος Καλαμάτας, να ξέρετε, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, πάντα θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, γιατί υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό, το κοινό καλό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».