Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας

Δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό, πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, αιτείται με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας προς το Συμβούλιο Δ.Ε. Κυπαρισσίας και τους αντιδημάρχους Τριφυλίας, με κοινοποίηση στο Γραφείου Δημάρχου.

Όπως σημειώνεται: «Αξιότιμοι κύριοι,

σας αποστέλλουμε την παρούσα ώστε να αιτηθούμε τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό, πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, όπου τώρα σταθμεύουν οχήματα του Δήμου Τριφυλίας και λοιπά οχήματα.

Ο χώρος αυτός είχε υπολογιστεί ως χώρος στάθμευσης ΙΧ και κατά το γενικότερο σχεδιασμό της ανάπλασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

Έτσι, προτείνουμε, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργιά της κεντρικής αγοράς μετά την ανάπλαση, να απομακρυνθούν τα οχήματα του Δήμου, που μπορούν να σταθμεύουν σε άλλους χώρους, όπως το parking που έχει πλέον δημιουργηθεί από το Δήμο στο χώρο του ΟΣΕ, και στον χώρο αυτόν με την κατάλληλη διαγράμμιση και την κατάλληλη σήμανση να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης για τα κοινό, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας τους επισκέπτες της πόλης μας, τους κατοίκους και τους καταναλωτές.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».