Για τη νίκη σήμερα κόντρα στην Προοδευτική η Καλαμάτα

Για τη νίκη σήμερα κόντρα στην Προοδευτική η Καλαμάτα

Επανεκκίνηση θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα η Καλαμάτα, στον αγώνα με την Προοδευτική που θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας. Με τον Νίκο Κακαλέτρη και τον συνεργάτη του Γιώργο Πολυμενέα να αντικαθιστούν στον πάγκο τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Φραγκίσκο Κεράνη, αντίστοιχα, όλοι ευελπιστούν ότι η τοπική μας ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα ξεκινήσει μια νέα θετική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Για το απογευματινό ματς δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπενίτες και ο τιμωρημένος Μπακαγιόκο, ενώ οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής που ανακοινώθηκε χθες είναι οι Ταΐρης, Μέντες, Λαδάς, Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Παπατόλιος, Γκότσης, Ματέους Άλβες, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκης, Πασάς, Μαρκόφσκι, Τάτος, Ρόβας, Αρναρέλλης και Βασιλόγιαννης.

Διαιτητής της συνάντησης Καλαμάτα-Προοδευτική θα είναι ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Μητροφάνη-Νικολάου (Αθηνών), 4ο τον Παπαγεωργόπουλο (Αργολίδας) και παρατηρητή τον Μάνθο (Αχαΐας).

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Ζαλαώρας-υπογράφει ο Λιποράσε
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες τον Γιάννη Ζαλαώρα ως τον νέο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας. Ο 50χρονος προπονητής, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeping Licence. Στο παρελθόν είχε δουλέψει σε Λαμία, Ιωνικό, Λεβαδειακό, Λάρισα ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν τα Τρίκαλα.

«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Καλαμάτας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία!», αναφέρει η ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας.

Τέλος, σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά και να ανακοινωθεί η πρώτη χειμερινή μετεγγραφή της Καλαμάτας. Ο λόγος για τον 30χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ Νάτσο Λιποράσε, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την κερκίδα τη νέα του ομάδα.

Super League 2-Νότιος Όμιλος
Πρόγραμμα 12ης αγωνιστικής
Σάββατο, 2.45 μ.μ.

Καλαμάτα-Προοδευτική

Παναχαϊκή-ΑΕΚ Β’

Κυριακή 22/1, 2.45 μ.μ.

Επισκοπή-Ιεράπετρα

Χανιά-Κηφισιά

Ηλιούπολη-ΠΑΟ Ρούφ

Δευτέρα 23/1, 3.15 μ.μ.

Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα, ΕΡΤ3

Τρίτη 24/1, 2.45 μ.μ.

Ολυμπιακός Β’-Ηρόδοτος

Ρεπό: Αιγάλεω