Καταχειροκροτήθηκαν οι αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Καταχειροκροτήθηκαν οι αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Μία ξεχωριστή συναυλία, αυτή των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, δόθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο  στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού.

Οι παρευρισκόμενοι, που καταχειροκρότησαν τους μαθητές, απόλαυσαν μια μουσική πανδαισία, που επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Ωδείου.

Πριν από την έναρξη οι αριστούχοι του Ωδείου τιμήθηκαν με υποτροφίες και επαίνους. Πρόκειται για μαθητές που βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών τους και που τώρα ξεκινούν να χτίζουν τη μουσική τους πορεία, έχοντας διαπρέψει σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς και για μαθητές που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε αυτούς.

Οι μαθητές που προσέφεραν ένα μέρος του ταλέντου και της δουλειάς τους είναι οι παρακάτω: Παναγιώτα Πελεκούδα – πιάνο, Δημήτρης Αδαμόπουλος – πιάνο, Αλέξανδρος Γιαννακέας – πιάνο, Κώστας Μάρκου – πιάνο, Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου – φλάουτο με ράμφος, Ηλιάνα Ρούσσου – κιθάρα, Χαράλαμπος Κουσούλης – κιθάρα, Ιάσων Γεωργιόπουλος – κιθάρα, Ακριβή Μπακούρου – φλάουτο, Εύα Δίσκου – φλάουτο, Γιώργος Τσαούσης – κρουστά, Ζωή Κατσαπάρα – βιολί, Γιώργος Ζαγαρέλος – βιολί, Αθανάσιος Καρατζάς –κλαρινέτο, Παναγιώτης Μπάκας – ευφώνιο.