Τα ψηφοδέλτια Μεσσηνίας για Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ

Τα ψηφοδέλτια Μεσσηνίας  για Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ

Υπομονή για κάποιες μέρες θα πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι βουλευτές για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, αλλά και οι πολίτες της Μεσσηνίας, προκειμένου να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Θ”, πιο έτοιμο εμφανίζεται να είναι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Άλλωστε, επίσημες ανακοινώσεις έγινα χθες.
 Υποψήφιοι/ες  είναι οι εξής: ο επιχειρηματίας Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής και στις προηγούμενες εκλογές, η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Πιέρρου, η δικηγόρος Αριστέα Καζάκου από την Κυπαρισσία, η τριάδα των “προεδρικών”: Περικλής Ξηρογιάννης, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Σπύρος Πώρος, φωτογράφος- σκηνοθέτης και Παναγιώτης Αδαμόπουλος, τραπεζικός – συνδικαλιστής και συνεργάτης του πρώην βουλευτή Δημήτρη Κουσελά, όπως και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου, περιφερειακή σύμβουλος και συνεργαζόμενη τα προηγούμενα χρόνια με το ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά, αλλά τα ονόματα που ακούγονται είναι τα εξής: Αλέξης Χαρίτσης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Μανώλης Μάκαρης, Παναγιώτης Στέφανος, Γιούλα Ζαχαροπούλου και δύο εκ των τριών γυναικών: Χαρά Κιουρή, Γεωργία Φάσσου και Μαρία Βεργινάδη

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις “κλείνει” και το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως προς τους άνδρες. Εκτός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο  Γιάννης Λαμπρόπουλος. Στις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στις γυναίκες υποψήφιες, ως βέβαιη θεωρείται η Πιπίνα Κουμάντου.

Για τις δύο άλλες έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση.
Α.Π.