Ευχαριστήριο μήνυμα Π. Πούπουζα μετά την αποχώρησή του από την Τρίπολη

Ευχαριστήριο μήνυμα Π. Πούπουζα μετά την αποχώρησή του από την Τρίπολη

Ευχαριστώντας συναδέλφους του και φορείς σε Πελοπόννησο και Μεσσηνία αποχώρησε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ο Μεσσήνιος υποστράτηγος Παναγιώτης Πούπουζας, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Πούπουζας ανέφερε: «Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του υποστρατήγου και την τοποθέτηση μου ως διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας το νέο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο.

Αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Εκκλησιαστικών – Πολιτικών  Αρχών, Φορέων, Συλλόγων και Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους συναδέλφους των άλλων Σωμάτων, τους απόστρατους, τους δημοσιογράφους, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και προσδοκίες των πολιτών της Πελοποννήσου, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Τελειώνοντας, σας διαβεβαιώνω ότι από τη νέα μου θέση θα συνεχίσω με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση να προσφέρω στο Σώμα, ενώ πρωταρχικός μου σκοπός είναι να βάλω ένα λιθαράκι στην καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της χώρας».