Κύπελλο Μεσσηνίας: Πάμισος και Μάνη πήραν την πρόκριση

Κύπελλο Μεσσηνίας: Πάμισος και Μάνη πήραν την πρόκριση

Εκκρεμεί ο αγώνας Πανθουριακός-Διαβολίτσι, χ.α. η Κυπαρισσία

Πάμισος και Μάνη πήραν χθες την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται ήδη ο ΑΟ Κυπαρισσίας, που έχει περάσει χωρίς αγώνα (το Καλό Νερό έχει αναστείλει τη δράση του, ενώ ο Ολυμπιακός Διαβολιτσίου που θα έπαιρνε τη θέση του δεν έχει τακτοποιημένο Μητρώο).

Αναβολή πήρε ο αγώνας Πανθουριακός-ΑΟ Διαβολιτσίου, που είχε οριστεί αρχικά για χθες, με την ΕΠΣΜ να αποφασίζει για νέα ημερομηνία, πιθανότατα μέσα στην άλλη εβδομάδα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-2
«Πράσινη» πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας
Παρά την προσπάθεια του Ηρακλή Καλαμάτας, ο Πάμισος είχε την ποιοτική ανωτερότητα και την ουσία που του χάρισαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Η ομάδα της Μεσσήνης επικράτησε με 0-2 χάρις στα γκολ που σημείωσαν στο α’ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 14’ με τον Κατσιβαρδέα και με τη συμπλήρωση του 45λέπτου με τον Κουλόπουλο, ενώ δοκάρι είχε ο Ρουμελιώτης στις αρχές του β’ μέρους. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, έπαιξαν ορθολογικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

6’ διαγώνιο σουτ του Φυκούρα, απέκρουσε ο Τόσκα

14’ φάουλ …σαν πέναλτι του Κατσιβαρδέα λίγο πίσω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής αριστερά και η μπάλα στα δίχτυα του Καπράλου, 0-1 για τον Πάμισο

18’ σουτ του Μπορχάν έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο γκολκήπερ του Ηρακλή

20’ δυνατό διαγώνιο σουτ του Αριστομενόπουλου από δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι

30’ ο Κατσιβαρδέας έβγαλε μια «φαρμακερή» παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Μαγκλάρας απομάκρυνε τον κίνδυνο σε κόρνερ

31’ διπλή προσπάθεια του Βλάχου μέσα από την περιοχή, η «πολιορκία» στα καρέ των γηπεδούχων έληξε με επιθετικό φάουλ

45’ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πάμισος πετυχαίνει το 0-2 με τον Κουλόπουλο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Νινιού

53’ ο Ρουμελιώτης έκανε μια ατομική προσπάθεια από δεξιά, επιχείρησε και το δυνατό διαγώνιο σουτ τραντάζοντας το κάθετο δοκάρι του αντιπάλου

59’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Ψωρομύτη να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και τον Φυκούρα να πιάνει ανενόχλητος την πολύ κεφαλιά κοντά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

72’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα των «κυανολεύκων» μπήκε στην περιοχή και έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, με τον Καπράλο να διώχνει όμως σε κόρνερ

73’ δυνατό σουτ του Φυκούρα από καλή θέση, η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το χατήρι

78’ μακρινό συρτό σουτ του Χριστόπουλου, ο Τόσκα μπλόκαρε στη γωνία του

80’ ιδανική μπαλιά του Ντίσα για τον Κουλόπουλου, όμως ο Βαΐτσης έκοψε πριν ο επιθετικός του Παμίσου μπει μόνος του στην περιοχή

86’ επικίνδυνο χαμηλό σουτ του Κωνσταντόπουλου από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε στη γωνία του ο Οικονομόπουλος

90’+1’ ο Ψωρομύτης εκτέλεσε ένα φάουλ φέρνοντας τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Παμίσου, όπου ανάμεσα σε πολλά πόδια συμπαικτών και αντιπάλων ο Κωνσταντόπουλος έπιασε το σουτ, στέλνοντας όμως τη μπάλα να κυλήσει άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Πάμισος αγωνίστηκε χωρίς τον Μακαρούνη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Διαιτητές: Παπακωνσταντίνου (Χ. Μπουρίκας-Καραμπέτσος). 4ος Ηλίας Τσουλάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρις Γαλανόπουλος): Καπράλος, Παπαδέας, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Χριστόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης (82’ Μπρακούλιας), Τρακάκης, Δαρσακλής (72’ Μουρούφας), Βαΐτσης, Δαραβίγκας (57’ Ψωρομύτης).

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Αλέξης Μαντζούνης-Γιάννης Αντωνόπουλος): Τόσκα (83’ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος (46’ Δεμπεγιώτης), Νινιός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Τιμπλαλέξης (61’ Ντίσα), Βλάχος, Μπορχάν (83’ Ιμεράσι), Κουλόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Μακαρούνης), Ρουμελιώτης.


Έκαναν το «μπαμ» οι Μανιάτες μέσα στα Φιλιατρά!
Κακός δαίμονας οι Μανιάτες της Εράνης στο Κύπελλο την είχαν αποκλείσει πέρυσι στον Κάμπο και το επανέλαβαν και χθες μέσα στα Φιλιατρά!

Η ΑΕΜ πήρε ένα τεράστιο διπλό με 1-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους φιλόδοξους Τριφύλιους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κυριάκο Πουλάκο και παρ’ ότι αρκετά γρήγορα, στο 10ο λεπτό ο Θανάσης Γεωργιόπουλος ισοφάρισε, η Μάνη πέτυχε και δεύτερο γκολ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κουρούπη στο 17ο λεπτό.

Διαιτητές: Ρέκκας (Τσοπανάκης-Π. Νικολόπουλος).
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (70’ Μητρόπουλος), Πέππας, Μιχαλόπουλος, Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Κόλλιας (84’ Πλακάς), Χρονόπουλος (50’ Βασιλόπουλος).

ΑΕ ΜΑΝΗΣ (Παναγιώτης Πολίμος): Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Γλέζος, Χατζηπαναγιώτης (64’ Σπυρέας), Μπάλας (64’ Μπέρμπερι), Κυρ. Πουλάκος (77’ Φετάχου), Αλεξανδρόπουλος (90’+2’ Κ. Κοστρίβας), Κουρούπης.