«Ολυμπία Οδός»: Απάντηση για μελέτες του Πύργος – Τσακώνα

«Ολυμπία Οδός»: Απάντηση για μελέτες  του Πύργος – Τσακώνα

Ύστερα από επιστολή και ερωτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Η «Ολυμπία Οδός» απάντησε στην επιστολή που της είχε αποστείλει στις 12 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με θέμα «Επικαιροποίηση μελετών για τον αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα».

Στην απάντηση αναγράφεται: «Σε απάντηση της ανωτέρω επιστολής σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εν λόγω μελέτες έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο στον Παραχωρησιούχο, και προετοιμάζονται από τον Κατασκευαστή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία τυχόν χρειαστείτε».

Σχετικά με την… απάντηση της “Ολυμπίας Οδού”, το πρώτο σχόλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας είναι: «Θα επανέλθουμε», κάτι που αν μη τι άλλο φανερώνει πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Υπενθυμίζεται πως στην επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας προς την «Ολυμπία Οδό» αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Συγκεκριμένα, παρακαλούμε θερμά όπως μας ενημερώσετε: εάν έχει ξεκινήσει η διαδικασία επικαιροποίησης των μελετών αυτών, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επικαιροποίησης τους και, τέλος, ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της επικαιροποίησης αυτών».

Του Ηλία Γιαννόπουλου