Πίτα έκοψαν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, Κριτών

Πίτα έκοψαν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, Κριτών

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, έκοψαν την πίτα τους η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς επίσης οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Δήμαρχοι Καλαμάτας, Μεσσήνης Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, οι οποίοι τόνισαν ότι είναι κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, καθώς επίσης ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι μέσα στο 2023 αναμένεται να διεξαχθεί στη Μεσσηνία μια πολύ σημαντική διοργάνωση που αφορά το χώρο του μπάσκετ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, οι διοικήσεις των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, μέλη των δύο συνδέσμων, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,  παράγοντες και προπονητές τοπικών ομάδων.

Τυχεροί ήταν ο γνωστός αθλητικογράφος και παλιός προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Ηλιάδης, το διοικητικό στέλεχος του Άρη Σκάλας, Μανώλης Γιαννακάκος και η διαιτητής Α1 κατηγορίας Μαρία Μπακετέα, καθώς βρήκαν τα τρία φλουριά, παίρνοντας ως δώρο από μία μπάλα μπάσκετ.