Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Σοβαρή επικινδυνότητα στον παραλιακό δρόμο προς Γιαννίτσαινα

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Σοβαρή επικινδυνότητα στον παραλιακό δρόμο προς Γιαννίτσαινα

«Σοβαρή επικινδυνότητα υπάρχει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο στον παραλιακό δρόμο της Κυπαρισσίας προς Γιαννίτσαινα», επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τονίζοντας πως «εν όψει της άνοιξης και της θερινής περιόδου για αποφυγή ατυχήματος οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι του Δήμου Τριφυλίας πρέπει το συντομότερο να λάβουν μέριμνα», και παραθέτοντας φωτό.

Αναλυτικά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αναφέρει: «Σοβαρή επικινδυνότητα υπάρχει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο στον παραλιακό δρόμο της Κυπαρισσίας προς Γιαννίτσαινα. Σε ένα δρόμο που περνάνε με οχήματα και δίκυκλα καθημερινά δεκάδες κάτοικοι από και προς τις μόνιμες κατοικίες τους και επισκέπτες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής, αλλά και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή για τη βόλτα τους και την άθλησή τους.

Από την άνοιξη και κυρίως τους θερινούς μήνες, στον παραλιακό δρόμο από τον Αϊ-Λαγούδη έως την πρώην ντίσκο, υπάρχει μεγάλη κίνηση οχημάτων και δικύκλων, αλλά και πεζών.

Ο δρόμος αυτός έχει υποστεί ζημιές και έχει υποχωρήσει το υπέδαφος από τον κυματισμό το Δεκέμβριο του 2021 και τμήματά του έχουν αποκοπεί εντελώς. Από τότε η κατάσταση έχει χειροτερεύσει και έχει γίνει μεγαλύτερη η επικινδυνότητα.

Εν όψει της άνοιξης και της θερινής περιόδου για αποφυγή ατυχήματος οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι του Δήμου Τριφυλίας πρέπει το συντομότερο να λάβουν μέριμνα, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του δρόμου και άρσης της επικινδυνότητας, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες που δεν υπάρχει στην περιοχή δημοτικός φωτισμός».