Εκπαιδευτική συζήτηση για το σχολικό άγχος στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Εκπαιδευτική συζήτηση για το σχολικό άγχος στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Με θέμα το σχολικό άγχος θα πραγματοποιηθεί workshop – εκπαιδευτική συζήτηση την προσεχή Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκειά της θα γίνει συζήτηση για το σχολικό άγχος (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, τη διαχείριση για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και για τη συμβολή της διατροφής και της άθλησης στην εν λόγω εκπαιδευτική διαδικασία.

Θα συμμετέχουν η Αμαλία Διαμαντοπούλου, ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, η Kατερίνα Ρέμη, γενικός οικογενειακός γιατρός, η Αφροδίτη Λουκάκου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος και η Χριστίνα Πανταζοπούλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το συντονισμό θα έχει η Μαρία Αγγελή, αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επιχειρηματικότητας, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Συγκοινωνιακού Έργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Καλαμάτας, δικηγόρος.