Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού η ομάδα Μπαρτσελιώμα

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού η ομάδα Μπαρτσελιώμα

Η ομάδα Μπαρτσελιώμα επικράτησε με 3-1 της νεοσύστατης ομάδας Estrada, σε ματς που διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» και προκρίθηκε έτσι στην ημιτελική φάση του 3ου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Είναι δε η πρώτη φορά που η ομάδα Μπαρτσελιώμα προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και περιμένει πλέον με αγωνία τον αντίπαλό της. Τα γκολ της ομάδας Μπαρτσελιώμα πέτυχαν οι Γιώργος Γεωργομήτρος (2)και Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ για την ομάδα Estrada σκόραρε ο Στέλιος Μαργιόλης.

Δοκάρι για την ομάδα είχε ο Δημήτρης Τζανετάκος, ενώ για την ομάδα Estrada o Στέλιος Μαργιόλης.

Στο β΄ ημίχρονο τραυματίστηκε λίγο κάτω από το αριστερό μάτι ο επιθετικός της ομάδας Μπαρτσελιώμα Παναγιώτης Τριαντόπουλος και αφού πρώτα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό αγώνα, στη συνέχεια αποχώρησε.

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Ευάγγελος Αράπης, ενώ βοηθοί ήταν οι Άγγελος Αθανασάς και Χαράλαμπος Τοτάκης.

ESTRADA: Γεωργόπουλος, Λάππας, Τράντας, Παύλου, Μαργιόλης, Λύρας, Σιμόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χόχολης, Παπαγεωργακόπουλος, Μπογέας (αρχική ενδεκάδα), Χριστόπουλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ (Θανάσης Τσούκλερης): Κότσης, Γκράσσης, Μπουρδέκας, Μπούκας, Λιάπης, Ζέρβας, Ψυχάρης, Γεωργομήτρος, Κουτίβας, Τριαντόπουλος, Σταθακόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Τζανετάκος, Γεωργακόπουλος, Λιανός, Χριστιάς, Ζαφειρίου, Ρισβάνης, Ταβουλαρέας, Σκαφιδάς, Τσούκλερης.

  • Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Σταύρος Λάμιας, αλλά και το μέλος της Ε.Δ. της Ένωσης Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Το πρόγραμμα
Το 3ο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζεται σήμερα και αύριο και οι αγώνες που διεξάγονται  είναι οι εξής:

Τετάρτη  29 Μαρτίου – 9.00 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»

No pasaran – Tuba Libre

Πέμπτη 30 Μαρτίου – 9.00 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»

ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας – Ουρανοκατέβατοι