Δεύτερη σερί νίκη η Καλαμάτα, 4-0 τον Ολυμπιακό Β’

Δεύτερη σερί νίκη η Καλαμάτα, 4-0 τον Ολυμπιακό Β’

Μετά από καιρό όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο της Παραλίας -και δυστυχώς, αλλά αναμενόμενα, δεν ήταν πολλοί- χάρηκαν …Καλαμάτα.

Η τοπική μας ομάδα, παρουσίασε «φρεσκάδα» και πέτυχε μια άνετη νίκη με σκορ 4-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Β’, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Τη δεύτερη συνεχόμενη, μετά την επιτυχία επί του Ηρόδοτου, με τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος …ήρθε με φόρα από την Κρήτη, όπου σημείωσε 2 γκολ, να ανοίγει το δρόμο της κατάκτησης του 3πόντου και απέναντι στο νεανικό συγκρότημα των «ερυθρολεύκων».

Έπειτα από σουτ του Λιποράσε από πλάγια αριστερά, που έσκασε κάτω, ο Ρόβας πέτυχε το 1-0 από κοντά στο 37’ με αριστοτεχνική κεφαλιά στο «Γ» της εστίας του Στουρνάρα.  

Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ενώ στο β’ ημίχρονο πήρε το… όπλο του ο Τάτος, ο οποίος σημείωσε 2 τέρματα μέσα σε 4’ λεπτά.

Αρχικά, στο 59’ μετά από φάση διαρκείας, ο Βασιλόγιαννης σέντραρε από αριστερά, ο Αρναρέλλης έπιασε την κεφαλιά, οι αμυντικοί απομάκρυναν, όμως η μπάλα έφτασε στην κορυφή της μεγάλης περιοχής, όπου ο Τάτος με ένα συρτό σουτ νίκησε στην αριστερή γωνία του τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το 3-0 ήρθε στο 63’ με πλασαριστό σουτ του Τάτου και πάλι από τη μεγάλη περιοχή. Τον …επίλογο έγραψε στο 85’ ο Πασάς με κεφαλιά, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή, αξιοποιώντας τη σέντρα του Λιποράσε.

Η Μαύρη Θύελλα δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνες, ενώ λειτούργησε αρκετά αποτελεσματικά και στην άμυνα, με τον Ταΐρη να εξουδετερώνει όσες φάσεις, όπως αυτή του Νίκολιτς στο 38’ ή του Μπα στο 82’ οπότε ο έμπειρος γκολκήπερ έφρασε έξω από αριστερή γραμμή της μικρής του περιοχής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Ασίγκμπα (54’ λ.τρ. Μοζέρ), Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Ματέους Άλβες, Καραγκούνης, Τάτος (82’ Πασάς), Βασιλόγιαννης (82’ Δρούγας), Αρναρέλλης (65’ Κωνσταντινόπουλος), Ρόβας (82’ Λούκατσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Οκκάς): Στουρνάρας, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (75’ Κεραμιδάς), Τσέλιος, Αποστολόπουλος (75’ Σαπουντζής), Νίκολιτς, Μαυρουδής, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Πινακάς (82’ Συρμής).

-Επόμενος αγώνας για την Καλαμάτα, την Τετάρτη στην Αγυιά κόντρα στην Παναχαϊκή.

Super League-Νότιος Όμιλος
17η αγωνιστική

Καλλιθέα-Προοδευτική 1-0 χθες

Σήμερα

Ηλιούπολη – ΑΕΚ Β’ 3-1

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 4-0

Κυριακή 2/4, 2.45 μ.μ.

ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας

Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος

Επισκοπή – Παναχαϊκή

Δευτέρα3/4, 3.15 μ.μ.

Αιγάλεω – Κηφισιά