Δήμος Τριφυλίας: Πακέτο αγάπης για το πασχαλινό τραπέζι σε 221 νοικοκυριά

Δήμος Τριφυλίας: Πακέτο αγάπης για το πασχαλινό τραπέζι σε 221 νοικοκυριά

Πακέτο αγάπης για το εορταστικό τραπέζι του Πάσχα θα διανείμουν ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση σε 221 νοικοκυριά.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Φρούσο, αναγράφεται: «Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και ευθύνης τους, τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα θα προβεί σε διανομή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που έχουν ανάγκη στήριξης. Το πακέτο αγάπης θα περιέχει: αρνί, λουκάνικο, τσουρέκι, κρασί, φέτα, πατάτες και μήλα.

Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών καθορίζεται από τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια. Δικαιούχοι είναι 221 νοικοκυριά με 2 μέλη και άνω, που συμπεριλαμβάνονται στις επικαιροποιημένες καταστάσεις δικαιούχων ΚΕΑ/ΤΕΒΑ, στις οποίες εξασφαλίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια ακραίας φτώχειας. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4, με το ακόλουθο πρόγραμμα: Κυπαρισσία: στη νότια είσοδος του Δημαρχείου, απέναντι από τα δικαστήρια. Ώρες διανομής 9.00 – 11.00.

Φιλιατρά: στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Ώρες διανομής  10.00 – 13.00.

Γαργαλιάνοι: στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη. Ώρες διανομής  10.30 – 13.30.

Σημειώνεται ότι η διανομή αυτή είναι ξεχωριστή από την προγραμματισμένη διανομή την ίδια ημέρα, σε διαφορετικό χώρο, του προγράμματος ΤΕΒΑ. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Το Άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου