Περί των ΕΛΤΑ…

Περί των ΕΛΤΑ…

Αναγνώστης μας, τακτικότατος (αναγκαστικά όπως δήλωσε) πελάτης των ΕΛΤΑ, επισημαίνει από ενδιαφέρον (όπως πάλι μας είπε) τα παρακάτω:

«Με μεγάλες ελλείψεις και χωρίς το απαραίτητο προσωπικό λειτουργούν τα καταστήματα ΕΛΤΑ Νομού Μεσσηνίας. Η υποστελέχωση των καταστημάτων έχει ως συνέπεια την υπολειτουργία τους, με αποτέλεσμα τη μη ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών και την εξουθένωση των εργαζομένων. Συνεχώς δημιουργούνται ουρές αναμονής έξω από τα καταστήματα με εντάσεις και ταλαιπωρία, ενώ υπάρχουν και πολλά παράπονα για ληγμένους λογαριασμούς και λάθη στην παράδοση της αλληλογραφίας.

Οι εναπομείναντες υπάλληλοι δεν επαρκούν για το φόρτο εργασίας των καταστημάτων. Μονοπρόσωπα και μη γραφεία λειτουργούν με ενοικιαζόμενους υπαλλήλους που δε διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και εκπαίδευση, έχουν όμως ζήλο για εργασία. Οι αγανακτισμένοι πολίτες με τις έντονες και δίκαιες αντιδράσεις τους από την ταχυδρομική εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ, στρέφονται αναγκαστικά στις ιδιωτικές εταιρείες ταχυδρομικών υπηρεσιών».

«Μην αγνοείτε τους πολίτες», επισήμανε, «γιατί θα σας γυρίσουν την πλάτη».

Για την αντιγραφή,

Ω.