Συγκέντρωση εν όψει Πρωτομαγιάς στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Συγκέντρωση εν όψει Πρωτομαγιάς  στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Από το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Μεσσηνίας και το συνδικάτοι οικοδόμων Μεσσηνίας

Κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση εν όψει Πρωτομαγιάς, τη Δευτέρα 1η Μαΐου, στις 10.00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, απευθύνουν με ανακοινώσεις τους το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Μεσσηνίας.

«Η 1η Μάη είναι μέρα αγώνα, οργάνωσης και προβολής των εργατικών διεκδικήσεων. Είναι μέρα τιμής και μνήμης για τους νεκρούς της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο

[…] Ενώνουμε τη φωνή μας με τα σωματεία του νομού μας και βάζουμε στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες. Δεν αποδεχόμαστε το 2023 να ζούμε όλο και χειρότερα.

[…] Η δυνατότητα και η ελπίδα να λυθούν τα καυτά προβλήματα που τσακίζουν τη ζωή μας βρίσκεται στους αγώνες και στη μαζική συμμετοχή μας σε αυτούς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δε θα σταματήσουμε αν δε δικαιωθούμε, αν δε δοθούν λύσεις και δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Μόνο με τον αγώνα μας σε κοινή δράση με το εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορούμε να βάλουμε φραγμό και να αλλάξουμε τη δραματική ζωή που μας έχουν επιβάλει» όπως σημειώνεται σχετικά.