Τριήμερη πασχαλινή αγορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολών “Άγιος Νικόλαος”

Τριήμερη πασχαλινή αγορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολών “Άγιος Νικόλαος”

Πασχαλινή αγορά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών «Ο Άγιος Νικόλαος», σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δολών, στο υπόστεγο του Συνεταιρισμού Δολών, από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη 12/4 (11.00 π.μ.-07:00 μ.μ.).

«Το “χρυσάφι” της περιοχής μας, το ελαιόλαδο, “συναντά” τις πασχαλινές λαμπάδες του συλλόγου μας από φυσικό κερί μέλισσας και άλλες πασχαλινές δημιουργίες.

Ευχαριστούμε τη ζωγράφο Κατερίνα Βουρδούνη για τον υπέροχο πίνακα που ετοίμασε αποκλειστικά για αυτή τη “συνάντηση”. Ευχαριστούμε τα “Μανιάτικα αρτοποιήματα” και τον κ. Dimitris Saxionis για τη χορηγία των αρτοσκευασμάτων που θα μας διαθέσει, ώστε να γευτούν οι επισκέπτες μας την ποιότητα του ελαιολάδου του Συνεταιρισμού Δολών, καθώς και για τα παξιμάδια & λαλάγγια που θα προσφέρει σε όλους μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους μελισσόκομους της περιοχής μας για το πολύ καλό μέλι που παράγουν και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτή τη “συνάντηση”.

Την Αγία και Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα που τελείται το Ιερό Ευχέλαιο, ο ιερέας του χωριού μας θα επισκεφτεί το χώρο του Συνεταιρισμού για να μυρώσει όσους το επιθυμούν. Σας περιμένουμε» σημειώνεται σε σχετική πρόσκληση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ