Αρχή στα μπαράζ με ήττα στη Σπάρτη για την Εράνη

Αρχή στα μπαράζ με ήττα στη Σπάρτη για την Εράνη

Η Εράνη δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό τρόπο την προσπάθειά της στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ηττήθηκε σήμερα με 1-0 στη Σπάρτη από τον Αμυκλιακό. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Ξιφαρά και το γρήγορο γκολ σίγουρα έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα. Οι Φιλιατρινοί είχαν λίγο νωρίτερα δοκάρι με τον Γεωργιόπουλο (μακρινό σουτ που βρήκε στο κάθετο), ενώ και περίπου ένα δεκάλεπτο μετά το 1-0 η Εράνη απείλησε με τον Κόλλια, όμως ο Τρακάκης απέκρουσε. Ο Αμυκλιακός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως το σουτ του Λάτση «σταμάτησε» στο δοκάρι. Σε αυτό το διάστημα η Εράνη είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπάρκα.
ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ (Κώστας Οικονόμου): Τρακάκης, Τσακωνάκος, Θεοδωρόπουλος, Ζώης, Σπυρόπουλος, Κρεββατάς (73′ Λάσκος), Λαζαρίδης (66′ Παντούδης) Βαχαβιώλος, Λάτσης, Μανίκας, Ξιφαράς (59′ Πλατάνας)
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας, Γκότσης (82′ Μητρόπουλος) Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκεβόρι.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας των μπαράζ είχαμε Λεωνίδιο-Παναιγιάλειος 0-1 και ΑΟ Λεβάντε-ΠΑΟ Βάρδας 2-2.
5ος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (Τετάρτη, 17/05):
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΣ Λεωνίδιο
Εράνη Φιλιατρών – ΑΟ Λεβάντε
Παλληξουριακός – Αμυκλιακός
Ρεπό: Παναιγιάλειος