ΔΕΕΠ ΝΔ Μεσσηνίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές και ανάδειξη αυτοδύναμης κυβέρνησης Ν.Δ.

ΔΕΕΠ ΝΔ Μεσσηνίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές και ανάδειξη αυτοδύναμης κυβέρνησης Ν.Δ.

Το γεγονός ότι το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι η διατήρηση της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης και σταθερότητας υπογράμμισαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Μεσσηνίας, Γιάννης Δούζης και το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο., Δήμητρα Σκρεπετού.

Με φόντο τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και θέλοντας να υπερθεματίσει τα παραπάνω, ο κ. Δούζης ανέφερε: «Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα», για να προσθέσει ότι «είναι η ώρα να δώσουμε ένα τέλος στην υποκρισία, τα ψέματα και τον απόλυτο μηδενισμό που προάγει η αντιπολίτευση», ενώ κάλεσε τους Μεσσηνίους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Περαιτέρω, ο κ. Δούζης απηύθυνε κάλεσμα ώστε ο κόσμος να δώσει το «παρών» στην αυριανή παμπελοποννησιακή προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, εκ μέρους της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Μεσσηνίας ανακοινώθηκε ότι τα μέλη της θα παραστούν στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή στην Αθήνα. Μάλιστα, όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν στην ομιλία, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της ΔΕΕΠ ή της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ο κ. Δούζης υπενθύμισε ότι «σταυρός» δε χρειάζεται για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ αποτελείται από τους εξής:

•Σαμαρά Αντώνιο του Κωνσταντίνου

•Γυφτέα Μαρία-Ελένη του Δημητρίου

•Κουμάντου Παναγιώτα (Πιπίνα) του Παναγή

•Λαμπρόπουλο Ιωάννη του Δημητρίου

•Μαντά Περικλή του Παντελή

•Νίκα Παναγιώτα του Ευαγγέλου

•Χρυσομάλλη Μιλτιάδη (Μίλτο) του Παναγιώτη.

Χρ.Μ.