Καλύτερος τερματοφύλακας στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 ο Δημήτρης Ταΐρης

Καλύτερος τερματοφύλακας στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 ο Δημήτρης Ταΐρης

Ο Δημήτρης Ταΐρης της Καλαμάτας ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, κάτι που συμβαίνει για τρίτη σερί σεζόν.  

Σε ενημέρωση της διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος της Super League 2 για τους κορυφαίους τη σεζόν 2022 – 2023 στους δύο Ομίλους, αναφέρονται τα εξής:

«Σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των κορυφαίων της Betsson Super League 2, 2022-2023, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ΠΑΕ.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
MVP Πρωταθλήματος: Ντένζελ Γιουμπιτάνα (ΠΟΤ Ηρακλής)

Καλύτερος Προπονητής: Παύλος Δερμιτζάκης (ΠΑΕ Πανσερραϊκός)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Παναγιώτης Κατσίκας (ΠΑΕ Πανσερραϊκός)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
MVP Πρωταθλήματος:  Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Athens Kallithea FC)

Καλύτερος Προπονητής: Γιώργος Πετράκης (ΠΑΕ Κηφισιά)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Δημήτρης Ταϊρης (ΠΑΕ Καλαμάτα)

Καλύτερος Διαιτητής Betsson Super League 2, 2022-2023 αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.

Οι νικητές θα τιμηθούν κατά τη διάρκεια της απονομής των κυπέλλων στους Πρωταθλητές Α’ και Β’ Ομίλου (Βόρειου και Νότιου). Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις Σέρρες θα τιμηθούν οι νικητές του Βορείου Ομίλου αλλά και ο τερματοφύλακας του Νοτίου Ομίλου, ο οποίος ζήτησε να βραβευθεί στη γενέτειρα πόλη του λόγω διαμονής της οικογένειάς του εκεί».

Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ αποθέωση από τους συμπαίκτες του
Την αποθέωση γνώρισε ο Ταΐρης πριν από την χθεσινή προπόνηση από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν στο γήπεδο, δημιουργώντας την αψίδα του «πασίγιο».

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα για μια ακόμα χρονιά εκπροσωπείται στην βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών για την αγωνιστική περίοδο 2022-23!

Ο Δημήτρης Ταΐρης ανακηρύχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας στον Β( Νότιο) όμιλο της Σούπερ λιγκ 2 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας τον συγχαίρει και τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του αυτή την τριετία στην ομάδα μας.

Η βράβευση του Ταΐρη θα γίνει αύριο στην γενέτειρα του τις Σέρρες, πριν από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ Β, μαζί με τους κορυφαίους του Α ομίλου» ανέφερε σε συγχαρητήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ Καλαμάτα.