Μενέλαος Γερονικολός: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και στη Μεσσηνία»

Μενέλαος Γερονικολός: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και στη  Μεσσηνία»

Εντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον πεζόδρομο της οδού Πανταζοπούλου, δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η ομιλία
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άσκησε ιδιαίτερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τα πεπραγμένα της την προηγούμενη τετραετία. Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε κόμμα του λαϊκισμού και του καιροσκοπισμού.

Παράλληλα, ο κ. Γερνικολός παρουσίασε την προγραμματική πρόταση του ΠΑΣΟΚ και αναφέρθηκε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της Μεσσηνίας.

Μάλιστα, δε δίστασε να εξαπολύσει βέλη εναντίον των τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. «Τέσσερα χρόνια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, τέσσερις βουλευτές στη Μεσσηνία, μηδέν έργο στον τόπο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γερονικολός σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στο νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γερονικολός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Μεσσηνίας. «Με το ΠΑΣΟΚ προστατεύουμε τον αγρότη, γιατί σεβόμαστε τον κόπο του, γιατί σεβόμαστε τον ιδρώτα του, γιατί είναι επιλογή μας ο πρωτογενής τομέας να αποτελέσει βασικό αναπτυξιακό πυλώνα, ο αγρότης να έχει τη θέση που του αξίζει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές θα εκλέξει βουλευτή στη Μεσσηνία, και κάλεσε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του τόπου να κάνουν την αλλαγή δυνατή. «Σας καλώ την Κυριακή να δώσουμε την τελική μάχη, σας καλώ την Κυριακή μαζί να κάνουμε την αλλαγή δυνατή, σας καλώ την Κυριακή να δώσετε ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ, σας καλώ να δώσετε ισχυρή εντολή, προκειμένου η δημοκρατική φωνή της Μεσσηνίας να ακουστεί και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», ανέφερε καταχειροκροτούμενος ο κ. Γερονικολός.

Δήλωση με αφορμή τη συγκέντρωση
Μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Καλαμάτα ο κ. Γερονικολός δήλωσε: «Η συγκέντρωση στην Καλαμάτα απέδειξε αυτό που συναντώ σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό της Μεσσηνίας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και αυτό είναι βέβαιο ότι θα καταγραφεί στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό από όλα, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η συγκέντρωση της Καλαμάτας δεν επικύρωσε μόνο το εισιτήριο της επιστροφής μας, αλλά έδειξε ότι ο δημοκρατικός κόσμος του τόπου μας έχει το πάθος και τη δύναμη που χρειάζεται, προκειμένου να βαδίσουμε και πάλι στο δρόμο της αλλαγής.

Η επιλογή η συγκέντρωσή μου να είναι ανοιχτή είχε αυτόν ακριβώς το στόχο, ήθελα να στείλω αυτό ακριβώς το μήνυμα.

Η θέση του ΠΑΣΟΚ, ο φυσικός χώρος του ΠΑΣΟΚ, είναι στους δρόμους του αγώνα, στα πεζοδρόμια της ελπίδας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτή την πρόσκληση – πρόκληση απάντησαν θετικά οι προοδευτικοί πολίτες.

Η ευθύνη, από την εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών, μου δίνει περισσότερη δύναμη, προκειμένου την Κυριακή να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τον αγώνα μας, προκειμένου στην επόμενη Βουλή να ακουστεί και πάλι δημοκρατική φωνή της Μεσσηνίας, η φωνή του ΠΑΣΟΚ.

Καλώ κάθε δημοκράτισσα και κάθε δημοκράτη να δείξουν την ίδια ανταπόκριση στη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να εντείνει τον αγώνα του, προκειμένου την Κυριακή να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στη συντήρηση της δεξιάς.

Καλώ κάθε Μεσσήνια και κάθε Μεσσήνιο στις κάλπες της Κυριακής να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής, ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης, ξεκάθαρο μήνυμα συνέπειας, ξεκάθαρο μήνυμα νίκης!».