ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη Καλαμάτας: «Οι τραμπουκισμοί σας δε μας φοβίζουν»

ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη Καλαμάτας: «Οι τραμπουκισμοί σας δε μας φοβίζουν»

Σοβαρές φθορές στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη στην Καλαμάτα προκάλεσε -όχι μία, αλλά δυο φορές – ομάδα αγνώστων μετά τις εκλογές της 21ης Μάη. Την πρώτη φορά οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη μεθεπομένη της εκλογικής αναμέτρησης, την περασμένη Τρίτη, ενώ η δεύτερη την Πέμπτη.

«Οι βανδαλισμοί που έχουν σημειωθεί στα εκλογικά περίπτερα του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη ανά την επικράτεια τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και τώρα, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μάη», όπως σχολιάζεται σχετικά από το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, «επιβεβαιώνουν την έκταση της όχλησης και τον εκνευρισμό που προκαλεί η φωνή της ανυπότακτης αριστεράς.

Είναι θλιβερό και γελοίο αντάμα να θεωρούν οι υποκινητές αυτών των τραμπουκισμών ότι θα σιγήσει η δράση και η φωνή μας. Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη δε φοβήθηκε να αναμετρηθεί με τους ολιγάρχες αυτής της χώρας.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση του ρόλου μας, θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα. Οι δυνάμεις μας ανασυντάσσονται τόσο εκλογικά όσο και οργανωτικά και απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς ψηφοφόρους: Είναι στο χέρι σου να είναι αυτή η φωνή στη Βουλή. Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς».