ΜέΡΑ25: Το τελικό ψηφοδέλτιο στο Νομό Μεσσηνίας

ΜέΡΑ25: Το τελικό ψηφοδέλτιο στο Νομό Μεσσηνίας

Το τελικό ψηφοδέλτιο στο Νομό Μεσσηνίας έγινε γνωστό από το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Αυτό πλέον έχει ως εξής:

ΔΟΥΛΑΜΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ του Χαράλαμπου Γεννήθηκε και ζει στην Καλαμάτα. Εργάζεται στον επισιτισμό. Είναι μέλος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ακτιβίστρια του κινήματος κατά πλειστηριασμών, διακοπής ρεύματος και νερού. Υποψήφια το 2019 του περιφερειακού συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», καθώς και υποψήφια βουλεύτρια το 2019 της ΛΑΕ.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του Μιχαήλ

Μέλος της ΚΕ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ΜέΡΑ25 με ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση και διαμόρφωση των θέσεων του 1ου συνεδρίου και των κινηματικών του κόμματος.

Μεγάλωσε στο Πουλίτσι, συμμετέχοντας μέχρι τα 18 σε όλες τις αγροκτηνοτροφικές εργασίες της οικογένειάς της. Υπηρέτησε 5,5 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία ως υπαξιωματικός Οικονομικού. Στη συνέχεια έζησε στην Αυστραλία όπου απέκτησε Δίπλωμα από το Κολέγιο Ελίζαμπεθ, Τασμανία, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, πτυχίο Ανθρωπιστικών Σπουδών, πτυχίο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού και μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαίδευση. Έχει διδάξει επί σειρά ετών την Ισπανική και την Αγγλική Γλώσσα. Σήμερα είναι υπάλληλος του ΜΤΠΥ.

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Χρήστου

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και ζει στην Καλαμάτα με την οικογένειά του. Εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδας, μέλος του Δ.Σ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρώην γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Το 2019 ήταν υποψήφιος με «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου». Μέλος της ΛΑΕ-ΑΑ Μεσσηνίας.

ΚΥΒΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ζει στην Καρδαμύλη. Έχει ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί στο εξωτερικό. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2009.

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερη γλώσσα (TEFL).

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνης και πρώην αντιδήμαρχος στον ίδιο Δήμο. Το 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25.

ΜΗΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα με την οικογένειά της. Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εκπαιδευτικός. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πρόεδρος του «Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων». Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά κινήματα. Μέλος της Κ.Ε. του Αριστερού Ρεύματος. Μέλος της ΛΑΕ-ΑΑ Μεσσηνίας. Ήταν υποψήφια με «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», υποψήφια βουλεύτρια της ΛΑΕ το 2015 και 2019, όπως και υποψήφια ευρωβουλεύτρια το 2019.

ΜΠΑΚΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1997 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ (πρ. ΑΣΟΕΕ). Συνεχίζει τις σπουδές του ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ “Πολιτική Οικονομία” του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης (ΕΚΠΑ) και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση οικοδομικών υλικών «Δημήτριος Μπάκας και Σια ΕΕ». Είναι μέλος της Λαϊκής Ενότητας-Ανυπότακτη Αριστερά.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ του Θεοδώρου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.

Φοίτησε στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες στους τομείς των χρηματοοικονομικών και της τεχνολογίας κατά κύριο λόγο. Αυτοαπασχολούμενη στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών μέσω διαδικτύου.

Μέλος του πανευρωπαϊκού κινήματος Diem25 και του ΜέΡΑ25 Ελλάδας από το 2018, καθώς και της Ομάδας Βάσης Καλαμάτας, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στην Ομάδα Brain Drain του κόμματος ως κάτοικος εξωτερικού. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2020.