Ντιμπέιτ… στα μούτρα σας!

Ντιμπέιτ… στα μούτρα σας!

Καλά το ότι δε βλέπω ντιμπέιτ, σαρβάιβορ και ειδήσεις στην ΤV είναι το λιγότερο! Και μάλλον είμαι και από τους λιγότερους, καθότι οι πιο πολλοί θέλουν να ενημερώνονται «σφαιρικά» από το τι συμφέρει την κυβέρνηση να ακούγεται!

Μπορεί να λέει ψέματα ένας πρωθυπουργός που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα όλης της χώρας; Όλα στη φόρα! Τσόντες, αλήθειες, μυστικά, τα πάντα, όλα στη φόρα! Δε θα πει αλήθειες ένας πρωθυπουργός στην ανηψιά του και στη γυναίκα του βουλευτή του; Το σόι μας, το αίμα μας, να μας παρεξηγήσουν;

Ρε, πάτε καλά; Μαζεύτηκαν κάτι γελοίοι τύποι πολιτικοί, μαζί με τα υποχείριά τους, τους δημοσιογράφους, επιδοτούμενους από το Μαξίμου, να κάνουν, δήθεν, μια συζήτηση για το τίποτε; Σε μια χώρα που είναι ξεπουλημένη από κάπιταλ κοντρόλ και δάνεια και χρέη, με κάτι εταιρείες ΑΑΔΕ να κρατάνε όλα τα χρήματα του κράτους, να στέλνετε όπλα στην Ουκρανία ενάντια στη θέληση του Έλληνα, να τσιμεντάρετε τον Παρθενώνα λες και είναι η βίλα σας, να διαλύετε το σύστημα υγείας, με όλους τους γιατρούς που σπούδασε το ελληνικό κράτος να βρίσκονται στην Ευρώπη, και κάθε μέρα να φεύγουν εκατοντάδες παιδιά μας στο εξωτερικό. Μια χώρα στην οποία θα ζουν πλουσιοπάροχα μόνο όσοι έχουν αρπάξει το χρήμα και αγοράζουν τα πανάκριβα προϊόντα της, τη γη της, τις θάλασσές της, τα νησιά της και τις ομορφιές της! Άντε να χαθείτε όλοι σας, σας σιχάθηκα! Άλλη δύναμη διαμαρτυρίας δεν έχω, παρά μόνο την ψήφο μου και την πένα μου, όποτε μου επιτρέπουν τα κατσαβίδια της δουλειάς μου! Α… στα διάλα!

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου