ΠεΣυΠ: Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσηνίας

ΠεΣυΠ: Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης  στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσηνίας

Στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωμοδότησε, μεταξύ άλλων, θετικά επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 44MW στη θέση Δυτικό Λύρκειον – Τραχύ όρος της Δημοτικής Ενότητας Αλέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών και των Δημοτικών Ενοτήτων Μαντινείας και Λεβιδίου, του Δήμου Τριπόλεως».

Επίσης, ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεσσήνης, της ΔΕΥΑ Μεσσήνης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, με αντικείμενο την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα.

Το σώμα προέβη και στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, για το έργο βελτιώσεων και ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της Μάλης.

Τέλος, εγκρίθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση η διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος διαμονής παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε παιδικές κατασκηνώσεις τη φετινή θερινή περίοδο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ