Σύσκεψη στο δήμο Καλαμάτας για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

Σύσκεψη στο δήμο Καλαμάτας για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

Με τους εκπροσώπους των κομμάτων

Σε κοινή σύσκεψη για την προεκλογική περίοδο καλεί ο δήμαρχος Καλαμάτας τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων.

Η σύσκεψη, σύμφωνα με την πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 4 Μαΐου, στις 2.00 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αθηνών 99, Καλαμάτα).

Στη διάρκειά της θα συζητηθούν η κατανομή των χώρων προεκλογικής προβολής και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων αυτών κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

Η πρόσκληση απευθύνεται κατά τα οριζόμενα του άρθρου 1 της υπ’ αριθμ. 8481/10.02.2022 απόφασης του υπουργού Εσωτερικών (ΦΕΚ 674/15.02.2022 τεύχος Β’).

Στο μεταξύ, χθες καθορίσθηκαν με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ανδρέα Τσουκαλά, τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας στους Δήμους της Μεσσηνίας για τη διενέργεια των εκλογών της 21ης Μαΐου. Συνολικά, στη Μεσσηνία θα λειτουργήσουν 486 Εκλογικά Τμήματα, εκ των οποίων τα 139 είναι στο Δήμο Καλαμάτας.