Women On Top: Έρευνα για τις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών στην Καλαμάτα

Women On Top: Έρευνα για τις σύγχρονες ανάγκες  των γυναικών στην Καλαμάτα

Κατά το 2023 ο οργανισμός Women On Top διεξάγει για πρώτη φορά μια μεγάλη έρευνα στην ελληνική περιφέρεια, με στόχο να γνωρίσει και να κατανοήσει σε βάθος τις σύγχρονες ανάγκες (επαγγελματικές, επιμορφωτικές και άλλες) των γυναικών.

Για το λόγο απευθύνει κάλεσμα σε γυναίκες της Καλαμάτας να συμμετάσχουν σε μία από τις 3  ομάδες συζήτησης που θα πραγματοποιήσει δια ζώσης την Τετάρτη 24 (17.00-20.00) και την  Πέμπτη 25/5 (10.00-13.00 και 16.00-19.00) στην PHAOS ΚΟΙΝΣΕΠ, προκειμένου να συζητηθούν ποιες είναι οι κυριότερες προκλήσεις που  αντιμετωπίζουν, ως γυναίκες, στην καθημερινότητά τους, αλλά και τους καλύτερους τρόπους που μπορεί ο οργανισμός να τις υποστηρίξει στην αντιμετώπισή τους.

Οι εμπειρίες και οι απόψεις που θα μοιραστούν οι γυναίκες με το Women On Top θα παραμείνουν εμπιστευτικές και ο οργανισμός θα χειριστεί με απόλυτο σεβασμό τα προσωπικά τους δεδομένα. Τα, δε, στοιχεία επικοινωνίας τους δε θα χρησιμοποιηθούν παρά μόνο για την επικοινωνία πρακτικών λεπτομερειών και υπενθυμίσεων σχετικά με τις συναντήσεις, ενώ πουθενά δε θα είναι ορατά τα ονόματα εκείνων που τελικά θα συμμετέχουν.

Η όλη πρωτοβουλία υλοποιείται με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της ερευνητικής δεοντολογίας, υποστηρίζεται από ομάδα επιστημονικών συνεργατών/ιδών, αλλά και εταιρικούς και φιλανθρωπικούς φορείς, όπως η μεταλλευτική εταιρεία Ελληνικός Χρυσός και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Να σημειωθεί πως το Women On Top είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία.