Δήμος Μεσσήνης: Έκανε πίσω ο Σπυρόπουλος, συνεχίζουν άλλοι τρεις

Δήμος Μεσσήνης: Έκανε πίσω ο Σπυρόπουλος, συνεχίζουν άλλοι τρεις

Από το Μάιο του 2022 είχε κάνει γνωστό ο Γιώργος Σπυρόπουλος ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, όμως χθες ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την εκλογική κούρσα, κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Ειδικότερα, ο κ. Σπυρόπουλος έγραψε: «Μένοντας σταθερός στις δημοκρατικές μου αρχές και διατηρώντας το ίδιο ακέραιο πολιτικό ήθος, είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω την απόφασή μου για απόσυρση της υποψηφιότητάς μου από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μεσσήνης. Πολιτικά παιχνίδια και παλαιοκομματικές αντιλήψεις που μετατρέπουν το δίκαιο προεκλογικό αγώνα σε παιχνίδι ρεβανσισμού με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.

Ωστόσο, θεωρώ βαθύτατη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς:

Αρχικά, τις και τους άμεσους συνεργάτες μου, καθώς και την καθεμιά και τον καθένα από εσάς που με εμπιστευτήκατε και αποφασίσατε να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.

Επίσης, όλες και όλους, τις φίλες και τους φίλους, που όλο αυτό το διάστημα μου εκμυστηρευτήκατε τα προβλήματα της περιοχής σας και προβληματιστήκατε μαζί μου για την επίλυσή τους.

Τέλος, τις και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που μοιράστηκα μαζί τους τα όνειρα και τις προσδοκίες για έναν ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο Δήμο Μεσσήνης.

Μπορώ, έχοντας φυσικά την ευθύνη των λεγομένων μου, να σας διαβεβαιώσω, ως οφείλω, πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για καλύτερες μέρες και ποιοτικότερο πολιτικό βίο στο Δήμο μας».

Αυτοί που συνεχίζουν και αυτοί που «ψάχνονται»
Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σπυρόπουλου συνεχίζουν και έχουν ανακοινώσει υποψηφίους ο νυν δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο τέως δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ενώ σίγουρη θεωρείται υποψηφιότητα από τη Λαϊκή Συσπείρωση, με επικρατέστερο για επικεφαλής τον νυν Χρήστο Θεοδωρακόπουλο. Από εκεί και πέρα, λείπουν κομμάτια από το παζλ των υποψηφιοτήτων, αφού η παράταξη του Τάσου Τσερπέ ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις για το πώς και αν τελικά θα συμμετάσχει στις εκλογές, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέα υποψηφιότητα.
Π.Μπ.