«Ελαιώνας» Γαργαλιάνων: Χρυσό βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου

«Ελαιώνας» Γαργαλιάνων: Χρυσό βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου

Το τέταρτο κατά σειρά για το 2023

Με ένα επιπλέον χρυσό βραβείο για το 2023 βραβεύτηκε το ελαιόλαδο “Vatsiko” του Αγροτικού Ελαιοπαραγωγικού Συνεταιρισμού «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους, αυτή τη φορά στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου του Λονδίνου. Θυμίζεται πως τον Απρίλιο το “Vatsiko” κατέκτησε χρυσό βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου NYIOOC (NYIOOC World Olive Oil Competition) 2023. Πλέον κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό, το τέταρτο κατά σειρά για το 2023, στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου LIOOC 2023, London International Olive oil Competitions!

«Οι χρυσές επιτυχίες συνεχίζονται.! Τέταρτο χρυσό βραβείο κατά σειρά για το 2023 στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου London Iooc 2023», αναφέρεται σχετικά στη σελίδα του Α.Ε.Σ. «Ελαιώνας» Γαργαλιάνων στο facebook.

Η σπουδαία αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια διακρίσεων τα προηγούμενα έτη και αποτελεί άλλη μία κορυφαία διάκριση για τον Α.Ε.Σ. «Ελαιώνας» και τους ανθρώπους του, διοίκηση, επιστημονικό προσωπικό και τους παραγωγούς – μέλη του, οι οποίοι, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις σε σχετικά ρεπορτάζ στο “Θ”, κοπιάζουν καθημερινά για την παραγωγή ελαιολάδου με ποιότητα και ταυτότητα.

Του Ηλία Γιαννόπουλου