Αψήφησε τραυματισμό και πόνους και ανέβηκε στο βάθρο ο Κανελλόπουλος

Αψήφησε τραυματισμό και πόνους και ανέβηκε στο βάθρο ο Κανελλόπουλος

Ένας μικρός άθλος αποτέλεσε η συμμετοχή του Σταύρου Κανελλόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Master που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη, καθώς προερχόταν από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Τελικά, όχι μόνο κατάφερε να λάβει μέρος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης (άφησε την αντοχή), αλλά πέτυχε και διακρίσεις, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, κατακτώντας ταυτόχρονα το ασημένο μετάλλιο στην ηλικιακή του κατηγορία.

Ο Καλαματιανός ποδηλάτης εκπροσωπεί πλέον τα χρώματα του ΠΟ Πατρών, αλλά ήταν άτυχος φέτος, καθώς στο πρωτάθλημα Νότιου Ελλάδος που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στην Πάτρα είχε ένα ατύχημα και έσπασε τον ώμο του.

Η επιθυμία του όμως να συνεχίσει την ποδηλασία και να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τον οδήγησε στην απόφαση να βγει στους δρόμους σε περίπου 5 εβδομάδες και σφίγγοντας τα δόντια να ξεκινήσει την προετοιμασία του. Ευτυχώς το ρίσκο δεν στοίχισε περισσότερο από τους πόνους που βίωσε και η υπέρβαση επιβραβεύτηκε με αυτές τις σημαντικές διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η αποκατάσταση του τραυματισμού παραμένει μια δύσκολη υπόθεση για τον Σταύρο Κανελλόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να δίνει αγώνα για την πλήρη επάνοδο.