ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πέτυχαν σχολές της πρώτης τους επιλογής

ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πέτυχαν σχολές της πρώτης τους επιλογής

Στις σχολές της πρώτης τους επιλογής πέτυχαν νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας με υψηλό αριθμό μορίων, ενώ ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον και τις εμπειρίες της φοιτητικής ζωής εξέφρασαν μιλώντας στο «Θ»:

Ελισάβετ Πάσουλα: «Πέρασα στη Σχολή Βιοτεχνολογίας (Αθήνα) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, που ήταν και η πρώτη επιλογή που είχα δηλώσει και αισθάνομαι ωραία γι’ αυτό, όπως και για τα μόρια που συγκέντρωσα. Όμως, ήθελα Ιατρική. Τώρα σκέφτομαι να πάω σε κάποια Ιατρική Σχολή στο εξωτερικό. Θα δω τι θα κάνω, θα το σκεφτώ…».

Δήμητρα Μπινίσκου: «Βγήκανε σήμερα τα αποτελέσματα των βάσεων των πανελλαδικών και είμαι πολύ ικανοποιημένη, καθώς πέρασα στον τομέα που ήθελα, Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρ. ΑΣΟΕΕ). Από εδώ και στο εξής εύχομαι να πετυχαίνω τους στόχους μου και να φτάσω εκεί που θέλω!».

Στάθης Χριστόπουλος: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για εμένα και κατάφερα να εισαχθώ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, όπου ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Από εδώ και πέρα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου με καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες!»

Ευσταθία (Έφη) Σάκκουλα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, Βιοϊατρικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη. Οι κόποι της χρονιάς ανταμείφθηκαν και, επιτέλους, αρχίζει η φοιτητική ζωή που όλοι μας περιμέναμε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου