Φιλικός αγώνας παλαιμάχων αφιερωμένος σε Γαϊτανάρο & Παπαδόπουλο

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων αφιερωμένος σε Γαϊτανάρο & Παπαδόπουλο

Φιλικός αγώνας μεταξύ των Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και του Μεσσηνιακού Γ.Σ., διεξάγεται σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο Γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Σταύρος Παπαδόπουλος».

Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρώην προέδρου της «Μαύρης Θύελλας» και επίτιμου προέδρου του Μεσσηνιακού Γ.Σ.. Λυκούργου Γαϊτανάρου και του πρώην προέδρου της «Μαύρης Θύελλας» και του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Σταύρου Παπαδόπουλου. Δύο ανθρώπων που προσέφεραν πολλά στις δύο παραπάνω ομάδες και γενικά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Οι Παλαίμαχοι Καλαμάτας  και Μεσσηνιακού Γ.Σ. δεν ξεχνούν…

Στις 5.30 μ.μ. στο Γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Στ. Παπαδόπουλος» θα ψαλεί τρισάγιο στη μνήμη παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

Κλείνοντας, ν’ αναφέρουμε ότι ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι προπονητές  Νίκος Μουλατσιώτης, Νικήτας Παπανικολόπουλος  ή «Γάτος» καλούν  τα μέλη του Συνδέσμου να βρίσκονται στο γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Στ. Παπαδόπουλος» στις 5.30 μ.μ.