Καθαρισμός παραλίας στην Καλαμάτα το Σάββατο

Καθαρισμός παραλίας στην Καλαμάτα το Σάββατο

O καθαρισμός στην Καλαμάτα, που είχε ακυρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 8 Ιουλίου, στις 10.00 το πρωί, στην παραλία Κορδία.

Ειδικότερα, η Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποιούν για 2η χρονιά την περιβαλλοντική δράση “My Beach. Our Planet” με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις ελληνικές παραλίες, και μας καλούν όλους να γίνουμε μέρος της προσπάθειας.

Τα βήματα για τη συμμετοχή μας στους εθελοντικούς καθαρισμούς παραλιών του “My beach. Our planet” είναι απλά: «Δηλώνουμε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στο mybeachourplanet.gr, επιλέγοντας τον καθαρισμό που μας ενδιαφέρει. Παρευρισκόμαστε στον καθαρισμό την ορισμένη μέρα στην παραλία ή τις παραλίες που έχουμε επιλέξει (η συμμετοχή αφορά άτομα άνω των 18 ετών).

Η iSea παρέχει επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και σάκους, και διαχωρίζει τα απορρίμματα σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα, ενώ στο τέλος φροντίζει για τη διαχείρισή τους σε συνεργασία με τους Δήμους. Νερό και επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια παρέχονται από την iSea. Εμείς θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε μόνο με το καπέλο μας! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr.».