Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην αυλή του MYLO στη Στούπα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι  στην αυλή του MYLO στη Στούπα

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι», με σειρά εκδηλώσεων που συνδυάζουν την ινδική κουζίνα με πολιτιστικές εμπειρίες, διοργανώνει το MYLO Indian Food στη Στούπα.

«Απολαύστε», σημειώνεται, «συγκινητικό κινηματογράφο, γαστρονομικές απολαύσεις και χαλαρωτικές δραστηριότητες, βυθίζοντας τον εαυτό σας στην πολιτιστική ποικιλομορφία.

Καλοκαιρινός κινηματογράφος στην αυλή της MYLO με συναρπαστικές προβολές κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 9.00 το βράδυ με τις ταινίες “Η δική μας Μαρία Κάλλας” και “Βίος και πολιτεία του αληθινού Γιώργη Ζορμπά” με αγγλικούς υπότιτλους. Μια έκθεση δρόμου με υλικό του Μπάμπη Τσόκα συμπληρώνει την εμπειρία.

Μοναδική καλλιτεχνική κυριακάτικη εμπειρία στην αυλή του MYLO μετά τις 12.00 το μεσημέρι, με οικοδεσπότη την εταιρεία Galanis Fashion. “Make it and take it!”. Αυτή η δραστηριότητα θα εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, να φτιάξουν τα δικά τους καλλιτεχνικά ενθύμια, που θα είναι καταδικά τους, για να τους θυμίζει την εμπειρία που έζησαν στη Στούπα.

Γαστρονομικά ταξίδια στην αυθεντική ινδική κουζίνα με τοπικά προϊόντα της Μάνης.

Στούπα: Προορισμός για αξέχαστες εμπειρίες – κρυστάλλινα νερά, βόλτες στον παραλιακό δρόμο και τοπική γοητεία.

Κρατήσεις: 2721 06 40 64 ή στο info@mylostoupa.gr».