Στον Ολυμπιακό η Ιφιγένεια Σαμπάτη

Στον Ολυμπιακό η Ιφιγένεια Σαμπάτη

Διαρκή ανοδική πορεία έχει η Καλαματιανή λίμπερο Ιφιγένεια Σαμπάτη, η οποία μετά από δύο πολύ θετικές χρονιές με τον Ηλυσιακό στη Volleyleague γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό! «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιφιγένεια Σαμπάτη. Η Ελληνίδα λίμπερο (ημ. γέννησης 1/8/1998, 1,70μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Τις τελευταίες δύο σεζόν (2021-23), η Μεσσήνια αθλήτρια φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2020-21), τον Πορφύρα (2018-20) και τον ΓΑΣ Μεσσαρά (2017-18), ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στον Μεσσηνιακό (2012-17)», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά της, η Ιφιγένεια Σαμπάτη με δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή σεζόν θα αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα, για την ομάδα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και ελπίζω, να τους βγάλω… ασπροπρόσωπους. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Εύχομαι, να έχουμε όλοι πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς και μια καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες για την ομάδα».

Η Ιφιγένεια Σαμπάτη διακρίνεται και στο μπητς βόλεϊ, ενώ οι προηγούμενες ομάδες της στο βόλεϊ σάλας ήταν: 2021-23 Ηλυσιακός, 2020-21 Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, 2018-20 Πορφύρας, 2017-18 ΓΑΣ Μεσσαρά και 2012-17 Μεσσηνιακός. Μάλιστα, ο ιστορικός καλαματιανός σύλλογος εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στην Σαμπάτη, σημειώνοντας ότι «Άλλη μια αθλήτρια που διδάχθηκε το Βόλεϊ στον Μεσσηνιακό και από την προπονήτρια Γεωργία Σουρή, θα αγωνιστεί σε μια από τις καλύτερες ομάδες που πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών».