Υψηλό αριθμό μορίων συγκέντρωσαν υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Υψηλό αριθμό μορίων συγκέντρωσαν υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Υποψήφιοι και υποψήφιες του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας συγκέντρωσαν και φέτος υψηλό αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα πιστοποιούν την ποιότητα των μαθητριών και μαθητών του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, όπως και το σοβαρό, μεθοδικό και δημιουργικό έργο που επιτελούν ο διευθυντής και οι καθηγητές. Παράλληλα, επαναβεβαιώνεται το γεγονός των ευκαιριών και δυνατοτήτων που παρέχει η φοίτηση σε ΕΠΑΛ.

Ελισάβετ Πάσουλα, 18.940 μόρια: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που κατάφερα και συγκέντρωσα αυτά τα μόρια. Όμως, δεν περνάω στη Σχολή που ήθελα, στην Ιατρική, και αυτό μου δημιουργεί αμφιλεγόμενα συναισθήματα.
Από τη μια τελείωσα με τις εξετάσεις και τα μαθήματα, από την άλλη δεν πέτυχα το στόχο μου.
Την Ιατρική, η αλήθεια είναι, δεν ξέρω γιατί την επέλεξα. Από το Δημοτικό ήθελα να γίνω γιατρός.
Έτσι, με το πέρασμα του χρόνου δεν αναρωτήθηκα ποτέ σε βάθος γιατί. Απλά ακολουθούσα πιστά αυτό το όνειρο.
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Σκέφτομαι είτε να πάω σε κάποια Σχολή, στο εξωτερικό, της Ιατρικής, είτε να ξαναδώσω Πανελλήνιες, και να δηλώσω Μοριακή Βιολογία ή Βιοϊατρική, που τις πιάνω, μέχρι να δω τι θα κάνω».

Δήμητρα Μπινίσκου, 18.640 μόρια: «Αισθάνομαι πολύ καλά, καθώς πέτυχα τους στόχους μου! Θέλω να σπουδάσω Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρ. ΑΣΟΕΕ).
Επιθυμώ να μπω σε αυτό το πανεπιστήμιο, γιατί είναι το καλύτερο στον τομέα που θέλω».

Στάθης Χριστόπουλος, 18.460 μόρια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που επιτέλους αποφοίτησα από το Λύκειο, παρότι η τελευταία σχολική χρόνια ήταν πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλους τους συμμαθητές μου, καθώς μέσα από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις επιδιώκουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να “χτίσουμε” το μέλλον μας.
Προσωπικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στις Πανελλήνιες και ευελπιστώ να πετύχω τον προσωπικό μου στόχο, που είναι η ένταξή μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!».

Ευσταθία (Έφη) Σάκκουλα, 18.340 μόρια: «Αισθάνομαι χαρούμενη που αποφοιτώντας από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, κατάφερα στο τέλος να χαμογελάσω.
Οι Σχολές που με ενδιαφέρουν είναι οι Βιοϊατρικές, οι οποίες οδηγούν σε καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
Με τα περυσινά δεδομένα έχω πιάσει τη βάση και περιμένω τέλος Ιουλίου τα αποτελέσματα που θα με οδηγήσουν να ακολουθήσω τις επιστήμες αυτές, με εξειδίκευση στην Οδοντοτεχνική.
Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν».

Του Ηλία Γιαννόπουλου