Αγροτική Έκθεση FILIATRA Agro Vision: Ενίσχυση του Αγροτικού Τομέα και Ανάπτυξη της Περιοχής

Αγροτική Έκθεση FILIATRA Agro Vision: Ενίσχυση του Αγροτικού Τομέα και Ανάπτυξη της Περιοχής

Για δεύτερη φορά διεξάγεται η Αγροτική Έκθεση FILIATRA Agro Vision, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από 1η έως 3 Σεπτεμβρίου.

Η αγροτική έκθεση FILIATRA Agro Vision αποτελεί μια ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες τους, στο ευρύ κοινό. Φέτος, περισσότερες από 50 επιχειρήσεις, από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος, προβάλλοντας την αξιοσημείωτη ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών του αγροτικού τομέα.

Οργανωτής της έκθεσης είναι ο Εμπορικός Σύλλογος, αφιερώνοντας πολλούς μήνες στην προετοιμασία και τον σχεδιασμό αυτής της εκδήλωσης, με στόχο την προώθηση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και των συναφών κλάδων στη Μεσσηνία.

Η FILIATRA Agro Vision αποτελεί μια καθολική πλατφόρμα συνάντησης για τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα, τους ερευνητές, τους αγρότες και τους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα του αγροτικού τομέα, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν ένα παράλληλο συνέδριο, που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έχει ως θέμα «Το αγρόκτημα, ως περιβάλλον προαγωγής υγείας».

Η FILIATRA Agro Vision έχει ως στόχο να συμβάλλει στην προώθηση της αειφόρου γεωργίας, της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και της ενίσχυσης της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή. Ταυτόχρονα, προάγει την επιχειρηματικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η έκθεση FILIATRA Agro Vision αναδεικνύει τον δυναμισμό, την καινοτομία και την αποφασιστικότητά των διοργανωτών, ώστε να δημιουργήσουν έναν ακόμα πιο αειφόρο αγροτικό τομέα.

Συνεργαζόμενοι και ενωμένοι, οι εκθέτες, οι αγρότες, οι επισκέπτες και οι οργανωτές, θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα για μια δυναμική ανάπτυξη, όχι μόνο στη γεωργία αλλά και στην περιοχή συνολικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με το 6947221017 ή στείλτε email στο info@agrovision.gr