Αίτημα του Μ. Αντωνόπουλου στη Διεύθυνση Υγείας για τους κάδους στο «Φιλοξένια»

Αίτημα του Μ. Αντωνόπουλου στη Διεύθυνση Υγείας  για τους κάδους στο «Φιλοξένια»

Τη μετακίνηση των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται στην έξοδο του ξενοδοχείου «Φιλοξένια» και τη διενέργεια υγειονομικού ελέγχου ζητά, με αίτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος και γεωλόγος, Μιχάλης Αντωνόπουλος, από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου.

Στην αίτησή του ο κ. Αντωνόπουλος επισημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα δυσοσμίας και στραγγίσματα από τους κάδους στην έξοδο του ξενοδοχείου, που είναι η αφετηρία – τέρμα (στάση των αστικών λεωφορείων) και υπογραμμίζει:

«Ο Δήμος έχει τοποθετήσει εκεί μια στάση, όπως και ενημέρωσα την αρμόδια αντιδήμαρχο, η οποία είναι περικυκλωμένη, στην κυριολεξία, από κάδους απορριμμάτων, ανακύκλωσης αλλά και, παράπλευρα, σύμμεικτων απορριμμάτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία , τη δυσφήμιση της περιοχής μας και των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Σας καλούμε, όπως επιληφθείτε του θέματος και γίνει άμεση μεταφορά των κάδων, εναλλακτικά, στον έναντι χώρο στάθμευσης από την είσοδο του ξενοδοχείου “Φιλοξένια”, σε κατάλληλη διάταξη, με ό,τι προβλέπει ο σχετικός κανονισμός».