ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Συστάσεις για το νερό σε Κυπαρισσία Βανάδα και Σιδηρόκαστρο

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Συστάσεις για το νερό σε Κυπαρισσία Βανάδα και Σιδηρόκαστρο

Συστάσεις για το νερό σε Βανάδα, Σιδηρόκαστρο και Κυπαρισσία απευθύνει η ΔΕΥΑ Τριφυλίας. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση για τη Βανάδα και το Σιδηρόκαστρο, αναγράφεται: «Λόγω βλάβης σε αντλητικό συγκρότημα, παρακαλούμε τους καταναλωτές στους οικισμούς Βανάδα και Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού τις επόμενες ημέρες και να περιοριστούν μόνο στην αναγκαία κατανάλωσή του.

Υπενθυμίζουμε πως η άρδευση με χρήση νερού ύδρευσης απαγορεύεται αυστηρά! Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κατασπατάληση νερού, παράνομες υδροληψίες ή τυχόν διαρροές, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., στο τηλ. 2761062130 ή στη φόρμα: www.deyatrif.gr/dilosi-vlavis».

Σε ανακοίνωση για την Κυπαρισσία αναγράφεται: «Λόγω της αναμενόμενης αύξησης της κατανάλωσης νερού τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε τους καταναλωτές στην πόλη της Κυπαρισσίας Τριφυλίας να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού και να περιοριστούν μόνο στην αναγκαία κατανάλωσή του. Μπορείτε να βρείτε συμβουλές εξοικονόμησης νερού στη διεύθυνση: https://www.deyatrif.gr/eksoikonomisi-neroy. Υπενθυμίζουμε πως η άρδευση με χρήση νερού ύδρευσης απαγορεύεται αυστηρά! Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ θα βρίσκεται σε επιφυλακή, μέχρι τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, πραγματοποιώντας αυτοψίες και επισκευές βλαβών. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κατασπατάληση νερού, παράνομες υδροληψίες ή τυχόν διαρροές, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. στο τηλ. 2761062130 ή στη φόρμα: www.deyatrif.gr/dilosi-vlavis».

Του Ηλία Γιαννόπουλου