Δηλώσεις στήριξης από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη

Δηλώσεις στήριξης από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη

Τα στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Κατσούλης, Γιάννης Πάζιος, καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, χαιρετίζουν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, για αυτόνομη κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές του Μεσσήνιου γιατρού, μαιευτήρα – χειρουργού γυναικολόγου, πολιτικού επιστήμονα – διεθνολόγου, Δημήτρη Κουτσούλη, για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή στήριξής τους έχει ως εξής:

«Η απόφαση να δημιουργηθεί μια ισχυρή αυτόνομη παράταξη από τα σπάργανα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι τολμηρή και γενναία.

Το κίνημα της λαϊκής συμμετοχής, του δημοκρατικού προγραμματισμού και της αποκέντρωσης, που θεμελίωσε και ενίσχυσε διαχρονικά με εμβληματικές πρωτοβουλίες (Καποδίστριας, Καλλικράτης) τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, κάνει το πρώτο βήμα για την αναγκαία αλλαγή σελίδας.

Προς ένα νέο “παράδειγμα” διοίκησης και διαχείρισης, με στόχο μια αποτελεσματική, δημοκρατική, πράσινη και “έξυπνη” Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Θα είμαστε στο πλευρό του Δημήτρη Κουτσούλη, που, με την εντιμότητα, το ήθος, την ακεραιότητα και την επιστημοσύνη του, θα ηγηθεί του κοινού μας αυτού αγώνα.

Απευθύνουμε ανοιχτό δημοκρατικό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες ή θαμπωμένες, να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας, ώστε να συν-διαμορφώσουμε την Πελοπόννησο των προσδοκιών μας!».


Δήλωση στήριξης του Παναγιώτη Αδαμόπουλου στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη

Ο κος Παναγιώτης Αδαμόπουλος χαιρέτισε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Χαρακτηριστικά, στη δήλωση στήριξής του αναφέρει:

«Στηρίζουμε για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Δημήτρη Κουτσούλη, τον Μεσσήνιο επιστήμονα – ιατρό, που από τα μαθητικά του χρόνια είχε ενδιαφέρον και αγάπη για τα κοινά.

Δημήτρη Κουτσούλη, είμαστε μαζί σου. Καλή επιτυχία από την καρδιά μου, σε εσένα και στην παράταξη μας. Η ενεργή στήριξή μου είναι απόλυτα δεδομένη. Είμαστε ΜΑΖΙ σου».