Δήμος Μεσσήνης: Νέες υποψηφιότητες για το συνδυασμό του Γ. Τσώνη

Δήμος Μεσσήνης: Νέες υποψηφιότητες για το συνδυασμό του Γ. Τσώνη

Νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στο συνδυασμό του Γ. Τσώνη στο Δήμο Μεσσήνης.

Όπως σημειώνεται: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τις κυρίες Κρεμμυδά Ευτυχία (Έφη), συνταξιούχο ΟΠΑΠ και Διονυσοπούλου Μαρία, φιλόλογο στο Γυμνάσιο Αριστομένη. Πρόκειται για δύο σημαντικές γυναίκες που έχουν ως στόχο την προσφορά στον τόπο τους και η συμμετοχή τους προσδίδει μεγάλη δυναμική στην παράταξή μας και όλοι μαζί προχωράμε για τη μεγάλη νίκη!».

Από την πλευρά της η κα Κρεμμυδά σημείωσε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μεσσήνη. Εργάστηκα στον ΟΠΑΠ επί 35 έτη, εξαντλώντας την ιεραρχία. Συνταξιοδοτήθηκα και ασχολήθηκα με τα κοινά στην Παιανία Αττικής, όπου και κατοικούσα. Διετέλεσα αντιπρόεδρος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επί δύο θητείες. Επέστρεψα στα πάτρια και επιθυμώ να συμβάλω με όσες γνώσεις έχω στη γενέτειρά μου».

Με τη σειρά της η κα Διονυσοπούλου παρατήρησε: «Είμαι καθηγήτρια φιλόλογος του Γυμνασίου Αριστομένη, κάτοχος άριστης γνώσης ξένης γλώσσας και μεταπτυχιακών σπουδών. Έχω υπηρετήσει σε πολλά σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας και μερικά εκτός αυτού. Πέραν του εκπαιδευτικού επαγγέλματος δραστηριοποιούμαι ενεργά και στον αγροτικό τομέα. Ως μόνιμος κάτοικος της Κοινότητας Μάνεσι συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του κ. Γ. Τσώνη. Η ανιδιοτελής μέριμνα για την Τοπική Κοινότητα είναι υποχρέωση και επιβεβλημένο καθήκον αυτών που εκλέγονται».